Jag är en autodidakt konstnär som målar i akvarell och i äggtempera. Jag tycker om det vackra här i livet och försöker fånga det i mina målningar. Titta in i galleriet för att se några av mina målningar. Om du vill se fler sök upp dem på strandkonst.se eller sanesociety.org

I tisdags hängde Ingemar Strandh och jag våra alster på HSB , Ekelundsvägen 16. Där ska de hänga i en månad. Det är en fin utställningslokal med stora tegelväggar och ett smart upphängningssystem , med krokar på trälister. Om du är i krokarna, åk dit och kika! vi är mycket nöjda med hängningen och tycker våra målningar gör sig bra mot tegelväggarna.

 

 Om du inte har något att göra i helgen, kan jag rekommendera en tur till Tyresö Slott. Promenera i parken, som är lika vacker varje årstid och sen... sen ska du fika på Borggårdskafét, ursmaskiga pajer och bakverk och till det kan du betrakta mina målningar som hänger på de fina slottsväggarna!

Det är alltid kul att prova nya tekniker. Jag ville måla ett Buddahhuvud i guld...alltså fram med akvarellblocket, skissade av Buddahstatyn jag köpt i Buda- pest(!). Sedan målade jag huvudet med Bronzelegering. Det behövde en tids torkning och det luktade starkt. Akvarellfärgen var lite svår att fästa på bronsfärgen, men resultatet blev rätt bra tycker jag!

20130726

Sommaren ger tid till målning och att undersöka andra konstnärers verk. Jag ställde ut tillsammans med sex stycken konstnärer i Gamla Stan, på galleri 3K. Inspirerande och roligt.

20131201

Nu är världens första konstrunda i Tyresö avlutad. Succé med massor av glada besökare. Men nya utmaningar väntar. Först "Julsalong i Tyresö Konsthall", vernissage den 7 december, sedan en "Vinterutställning" den 14 december på Galleri 3K i Gamla stan, vernissage den 14 december. Välkommen!

20141029 Ny Konstrunda den 15 och 16 november. Jag kommer att vara i Tyresö slott. Veckan innan finns även. Mina målningar i Tyresö Centrum och i Församlingshemmet i Tyresö! Jättekul tycker jag,